lørdag 26. desember 2009

Fredeleg jul


Dette trur eg har vore den fredelegaste jul eg har feira på mange år. God mat og lite stress.
Pinnekjøt må vera den enklaste julemiddag ein kan laga. Riskrem med mandel til dessert.
Gåvene vart opna ein og ein, så me hadde god tid til å fylja med kva kvar enkelt fekk.
Eg fekk det eg hadde øverst på ynskjelista; medlemsskap i Den norske turistforening. Det er ei gåve både kropp og sinn vil ha glede av heile året.
1.juledag vart feira saman med heile familien heime hjå mor og far. Me er 17 stk, og det er ikkje ofte me er samla alle saman.
I dag er gutane og eg åleine, og eg skal servere restar frå julemiddagen. Til kvelden finn eg nok fram litt handarbeid, set meg framfor fjernsynet og nyt freden. Alt i alt, dette har vore den beste jula eg kunne ynskje meg..
Siri

10 kommentarer:

 1. Det er så godt når man kan nyte fridagene og julefreden ;) Ha en fortsatt god jul!

  SvarSlett
 2. Høres ut som en perkekt god jul:) Rolige dager her også. Ene grunnet er at våre 5 eldste er hos sine andre foresatte og vi derfor er alene med lille prinsen. Grunn to er at kaillen har ligget et døgn i farang. Men vi har kosa oss så godt vi kan.Kos deg videre i juledagene:)

  SvarSlett
 3. Åhhh, for er hærlig julaften...Ha en god og fredelig jul...Klemz fra Sissel...

  SvarSlett
 4. Så fint, Siri. Du sprer glede og fred med det du skriv. klem

  SvarSlett
 5. Så koselig blogg du har :-) Fortsatt god jul!

  SvarSlett
 6. Så bra at du har hatt en hyggelig jul! Ønsker deg en god romjul, og et godt nytt år!

  SvarSlett
 7. Så fint å høre om julen din! Ønsker deg en fortsatt god stressfri romjul og et godt nytt år! :)

  SvarSlett
 8. Hei Siri! Godt å høre om en stressfri jul. For meg har det vært ganske stressende med bursdagsfeiring og begravelse (tante) siste dagene før jul. Hadde hele familien julaften, og selskap 1. juledag, men nå har skuldrene senket seg. I kveld koser jeg meg med håndarbeide og et glass vin.

  Det er merkelig hvordan ting forandrer seg når man blir voksen. Da er det ro og hygge som står i fokus, og jeg tror de fleste vet å sette pris på det. Sånn som du gjør.....

  Kos deg videre i romjula!

  SvarSlett
 9. Så flott å feire julen sammen med sine kjære..., og pinnekjøtt er utrolig god julemat. Liker det veldig godt, selv om vi alltid spiser ribbe, medisterkaker og medisterpølser på juleaften.

  Har akkurat kommet hjem fra julefeiring hos mine foreldre i trysil..., godt å komme hjem!

  ønsker deg en fortsatt fin julehøytid!

  SvarSlett
 10. Så herlig! Jeg skulle ønske jeg kunne skrive det samme, men fredelig har det egentlig vært hos oss, selv om jeg har slitt med stress og sorg. Masse god mat og spill og venners selskap er veldig hyggelig. Vi hadde spleiselag både jul og nyttår, men det må jo likevel planlegges litt og 3 dødsbeskjed la en demper på meg, selv om resten av familien ikke ble rammet av det.

  SvarSlett