søndag 16. august 2015

Fra min instagram

Her kommer et knippe bildesamlinger fra min instagram. Det legges ut litt mer bilder der enn her på bloggen :)
Dette er bilde av nok ei revelue, strikka i merinoull fra Sandnesgarn, i str 3-7 år. Bunnfargen er litt mer 'guttete' - altså gråblå :)
Maskemarkørene er selvlaget.
Bilder fra Kvassheim havn tidligere i august. Klokka var mellom 9 og halv 10 på kvelden, og sola på vei ned. Flott plass å dra til om jeg vil 'lade' opp, eller kanskje 'sortere' tanker :)
I går kveld tok min kjære og jeg turen til Egersund i ens ærend for å kjøpe falaffel hos Egersund Falaffel Dalahoo - ei lita bu på torget, som drives av en superkjekk kar med respekt for sine kunder. Vanvittig godt, så har du noen gang anledning - smaaak! (du finner ham på facebook om du vil lese om ham).
Underholdning var også å få, i form av et pinnsvin som vandret litt over torget. ♥ enkel glede ♥
De siste bildene er fra en geocaching-tur jeg hadde rundt Melsvannet i Time kommune. Flott tur; jeg rakk akkurat rundt vannet og en god kopp kaffi før tordenværet kom :)
 
Siri

4 kommentarer:

  1. Vakre bilder - god helg! Vi var bade i sjøen middagen og etterpå kam regn, men naturen brukker. Nå vil komme solen. I kveld vi vil gå til ute konsert i byen...
    byen feire byenfesten... det kaller seg Stadtfest på tysk... og vi feire hvert år i august. Hilsen til deg. Sommerklem

    SvarSlett
  2. Så mange fine bilde du viser.
    Fine huer, nydelege naturbilde.
    Det er fint i Norge sjølv om me ikkje alltid er fornøgde med veret....

    Ha ei fin ny veke.

    SvarSlett
  3. Har vært inne og kikket på alle de fine Instagram- bildene dine:) Imponert over kreativiteten din, og ikke minst flotte strikkemarkører. Har aldri sett det før.
    Nå er det rett i seng her.Har hatt en to-åring på besøk i helgen og har med det en våkenatt bak meg. Hun datt ikke mindre enn to ganger ut av sengen. Så da var det opp og hopp... Kjenner at jeg begynner å bli litt for gammel til dette. Men det er kjekt, i ihvertfall blir det kjekt å tenke på når jeg bare har fått tatt igjen litt søvn :)
    God ny uke til deg og dine!
    Klem fra Anette

    SvarSlett
  4. Så mange fine bilder,
    og den luen med reven var super fin :)

    SvarSlett