lørdag 10. januar 2015

Nina er hissig

Stormen Nina er her, og ho er ikkje til å spøka med. Ho bankar ikkje fint på døra, eller kjem forsiktig rundt hjørna for å helsa på... Nei, ho slår i tak og vegger så det ljomar.
No er det om å gjere å ha gjort leksene sine - bundet fast det som står utsett, henta inn lause gjenstander, og ikkje minst ha tjora fast drivhus og demontert trampolinar..
Biletet er tatt frå ei lita hamn på Jæren; Madland hamn. Eg klarte mest ikkje trekkj pusten då eg fekk vinden i ansiktet, og slettes ikkje halda kameraet roleg..'Eg veit ikkje om du ser moloane, men om du gjer, så ser du nok kor store bølgene verkeleg er.
Det er godt inne i dag, og då kan eg finna strikketøyet og kosa meg med fyr i omnen medan Nina bråkar utanfor. På pinnane er nok eit par med sokkar; det fjerde paret, så no er eg godt i gang.
Ønskjer deg ein fin laurdagskveld, med eller utan Nina som selskap..

Siri

7 kommentarer:

 1. Aj,aj, ho der Nina er ikkje snill!! Håper det går bra ;o) Godt nytt år til deg og dine, håper jula har vært fin. Måtte lese meg litt opp på bloggen din: gratulere som illustratør, det var kjekt! Her skulle æ slanke bokhyllene, men så fikk æ arve ei gammel bokhylle fra ei venninne, og da flytta æ bøkerne dit.. Sånn kan det gå ;o) Klem

  SvarSlett
 2. Uff, håpe det går over utan at nokon blir skada.

  SvarSlett
 3. Huffa meg! Ho har ikkje besøkt oss enno..
  I går trudde dei at ho ville kome på besøk hit.
  Trasig når stormen rasar.
  God søndag på tross av Nina!

  SvarSlett
 4. Hei og takk for hyggelig kommentar:)
  Huff disse stormene..det blåste ganske heftig her også i går, men vestlandet kjente nok adskillig mer av Nina ja.
  Nyt januardagene videre, her ble det kaldt i dag..brr...

  SvarSlett
 5. Fantastisk blinkskudd, for noen kontraster i fargene ho tok med seg NINA.Så sjøl om ho var hissig må ein sei ho kunne være vakker også:)

  SvarSlett
 6. Stilig bilde!! Jeg var ikke ute og knipset, men orkanen Nina gjorde ikke noe imponerendes inntrykk her - selv om man forventet det verste. Stormen som raser nå og har gjort det siden i går derimot... Det knaker, blåser, regner og strømmen blinker. Helt annet ja. Skal ta med kameraet ut på formiddagen i morgen. Uværet skal fortsette med samme styrke... ^_^

  Gøy med vær, all slags vær - spesielt på kysten :D

  Ha ei flott uke! :)

  SvarSlett
 7. Ser ut som du fikk nærkontakt med stormen, her i byen merket vi den ikke så mye, nå er vi lei av alskens vær på samme dag, har hatt sol, sludd, regn og vind…. ha en fin kveld hos deg!

  SvarSlett