*Vannbakkelser*
125 g smør
2 1/2 dl vatn
2 1/2 dl kveitemjøl
4 egg
~Kok opp vatn og smør.
Tilset mjølet og rør til deigen slepp kjelebotnen.
Avkjøl litt, og rør i eitt egg om gongen.
Legg med skje på bakepapir.
Steikes i 20-25 minut ved 200 grader.
-Ikkje åpne døra under steiking!
Avkjøl på rist.
Her i huset fylles vannbakkelsane med ei blanding av krem og vaniljekrem. Ungane kan mest ikkje få nok når eit fat med desse kjem på bordet...
Siri
Ååååååå, måtte du friste sånn på en mandag? Det er jo så godt. Med masse vaniljekrem i, mmmmmm
SvarSlettTakk for at du deler
Så hyggelig at du vil være med på blogglotteriet mitt! :)
SvarSlettVannbakkels er nostalgisk. Det hadde vi alltid på 17.mai i min barndom. Jeg likte ikke krem da og spiste de med melis på toppen. Kjempegodt, men mange år siden sist gang jeg smakte! :)
Så spennande! Dette har eg aldri prøvd før,- kanskje eg må teste det ein dag. Takk for at du deler oppskrift.
SvarSlettGratulere du vant "synsbilde" på bloggen min :-) Fant ingen mailadresse ... send adressen din til meg : solveig99@gmail.com Da dukker det snart opp noe spennende i postkassa di :-))
SvarSlettDenne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
SvarSlettVannbakkels er gode minner fra barndommen! Farmor var fryktelig god til å bake sånne, og vi minte henne stadig på det , hehe..
SvarSlettMmmm jeg elsker vannbakkels. Minner meg om plassen vi bodde på før. En av de flotte damene jeg var så heldig å ha som pasasjer i drosjen min bydde nesten bestandig på disse godsakene. Men da uten krem heller melisglasur på toppen :) (Passet meg perfekt siden jeg ikke er no glad i krem :p)
SvarSlett