lørdag 15. januar 2011

Vil du byte?

Eg er inne i eit slags ryddemodus for tida. I skuffer og skåp har eg mykje som berre vert liggjande, noko som er synd. Det er tross alt flotte hobbysaker. No har eg funne 5 broderi; 2 påskeløpere, 1 julebilete, 1 barnebilete og 1 bilete med fuglar på.


Er det nokon brodèr-glade sjeler her i Blogglandia som har lyst å byte? Kva eg ynskjer å byte i? Tja, eg er ikkje så kravstor, trur eg. Kanskje noko enkelt heimelaga? Det er berre å koma med forslag. Me dekker kvar vår porto for eit eventuelt byte.
Siri
9 kommentarer:

 1. Så spennande. Lukke til med bytinga. ;) Hadde det vore for nokre år sidan hadde eg byta gladeleg, men så vart eg ein smule lei av brodering. ;) Så det ligg mange DMC trådar og mønster på loftet, kanskje lysta kjem tilbake ein gong?! ;) Flotte sokkar i innlegget under.

  SvarSlett
 2. Først til mølla? Bytter gjerne! Har noen broderigale venninner hvis æ blir lei. Og så synes man alltid at det andre har e mye artigere! Du kan jo bytte i en surprise pakke? Æ har litt peiling på ka du like..

  SvarSlett
 3. Glemte å si at mail linken ligg på bloggen min...

  SvarSlett
 4. lykke til med byttingen. Jeg har mange broderier liggende selv, som venter på å broderes.

  SvarSlett
 5. Så nydelige broderipakker, Siri :o)
  Britt i bloggen CasaFuglesteg er kjempeglad i å brodere, du finner henne inne hos meg blandt de jeg følger! Kanskje du kan bytte deg til allerede ferdige bilder hos henne!!!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 6. Jeg har nok mer enn nok med perling og strikking foreløpig, men det er jo et flott initiativ du har tatt.

  Lykke til.

  Klem

  SvarSlett
 7. Då er bytteordninga i boks, så no gjenstår det berre å få pakken i posten :o)

  Reknar med å finne fleire slike godsaker neste gong eg ikkje leiter også ;o)

  SvarSlett
 8. Smart måte å rydde på;) Eg selde ein broderipakke ein gong, svært rimeleg. Både eg og mottakar var svært godt fornøgde, for eg hadde dårleg samvittigheit fordi eg ikkje broderte duken, og dårleg samvittigheit er dårlege greier....

  SvarSlett
 9. Tusen takk for kommentaren i hobby bloggen min :-)
  Det var smart og legge det ut til bytting. Lurer på om jeg også skal ta meg en ryddedag i broderipakkene mine.
  Ha en riktig fin uke.

  SvarSlett