fredag 17. oktober 2014

Spiderman er helten…

 

PA102310

…til tanteguten min, som nettopp vart heile 4 år. Eg fortalte at eg hadde laga spidermankake til mine egne store gutar, og sa at om han ville, så kunne eg laga ei til bursdagen hans òg. Jau, det ville han så veldig gjerne! Spiderman er nemleg den store helten hans for tida, og han held lange samtalar med meg om kor god han er.

Kaka er plassert på ei steikeplate, og den blå glasuren er ikkje heilt der den skal vera alltid. Men spidermankaka vart godt mottatt av store, små gutar.

Det var kjekt å ha ei anledning å baka ‘figurkake’ til att.

Oppskrifta på sjølve kaka finn du HER, og kremen er dobbel porsjon med smørkrem, tilsett farge.

SMØRKREM

100 gr smør/margarin

300 gr melis

1,5 ts vaniljesukker

3 ss melk eller juice (eg brukte appelsinjuice)

*miks godt saman med ein mixar

Siri

3 kommentarer:

 1. Hei og tusen takk for besøket på bloggen min. Det kan jo så godt være at vi har tilbragt tid på samme venterom siden vi bor på Jæren. Ang. naturlig julepynt, så synes jeg for min del at det ofte er veldig fint og nå er tiden for å hente furukongler.

  SvarSlett
 2. Heisann, og tusen takk for koselig hilsen inne på bloggen min.
  Håper du får tak i reflekspaljetter/garn. Det er ikke så mye som skal til.
  Ang det å bruke kastanjer, så kjøpte jeg en gang en slags krans, som jeg limte kastanjer på, med limpistol ( skal du lage med små barn, kan det være litt skummelt med det varme limet) og så festet jeg sløyfer i hver side av kransen. Det pyntet opp, og er og fint å ha på døra.
  God helg.

  SvarSlett