fredag 15. februar 2013

‘Syskrin’

 

002

Eit gamalt noregsglas på 1 liter er raskt gjort om til eit enkelt syskrin.

Ta vekk glaslokket og erstatt med ein tøylapp, litt fyllvatt, lim og papp. Då har du nålepute på toppen og god plass i glaset til dei mest nødvendige ting du treng i eit syskrin.

Ypperleg å ha på hytta eller i campingvogn. Super gåve til den nye hybelboer òg.

Siri

5 kommentarer:

 1. Du er bare så oppfinnsom:) Dette var jo en kjempeidè - og som gave til folk som liker slikt kan den jo stæsjes i alle retninger.....LURT:)) Takk for tipset - det gleder et gjenbrukshjerte:) Nyt helga:)

  SvarSlett
 2. Det var eit kult syskrin, og ein kjempegod ide :) God helg.

  SvarSlett
 3. Du er så utrolig kreativ altså. Jeg blir kjempe inspirert av deg og fokuset ditt på resirkulering. Jeg har virkelig ikke sansen for kjøp og kast holdningen så jeg heier på deg og dine kreative løsninger.

  SvarSlett
 4. De er så snope ;o). Lagde flere sånn i julegave for noen år siden, og det kjekt å komme på besøk til folk og se at de er i bruk! Ha ei flott uke, klem

  SvarSlett
 5. Utruleg kult! God ide! Du er eit oppkome av idear ;) Eg samlar på mjølkekorkar, for å lage gryteunderlag... Det var ein god ide!
  Eg har sysla med tanken om å lage eit blogginnlegg om "Vis meg syskrinet ditt"... Eg er så fasinert av syskrin! Så etter dette vil eg garantert gjere det... Klem ANE

  SvarSlett