søndag 6. januar 2013

Treng litt hjelp

Plutseleg får eg ikkje til å lasta opp bilete på bloggen min, noko som gjer at eg ikkje lagar nye innlegg. Veit DU kva som er gale?

Siri

4 kommentarer:

 1. Vet ikke hva som er gale, men ser at andre bloggere også har det samme problemet i dag. Så det er nok ikke hos deg det er noe galt.
  Jeg har imidlertid lastet opp bilder i bloggen min i dag uten problem.
  Ha en fin kveld!
  Anette

  SvarSlett
 2. Ser det er mange som har problem i dag.. Eg også fekk det. Eg bytta til Chrome.. Fann denne på Moseplassen: "Du kan eventuelt prøve en annen nettleser også, det er mange som rapporterer at det hjelper når bloggen ikke vil. Nettleser vil si det programmet du bruker for å surfe på internett, den vanligste er Explorer, men feks Firefox og Safari og Opera og Crome er også alternativ, og du kan fint bruke flere samtidig om du ønsker."

  Lukke til!

  SvarSlett
 3. Du er bare en av mange som kanskje har Picasa boksen din full av bilder? Enten må du kjøpe mer plass, eller bytte til andre programmer. Æ bruke Windows Live Writer, finnes på de fleste maskiner og er gratis hvis du må laste det ned. Synes det er MYE enklere å bruke,da skriver du alt du har på hjertet i et Word lignenede dokument, legger inn både tekst og bilder,og laster opp hele dokumentet!! Lykke til, spør mer hvis du plages

  SvarSlett
 4. Godt nytt år!
  Ser du har fått hjelp, noe annet har ikke jeg heller å foreslå.
  Gleder meg til å følge deg også i 2013.
  Ha ei god ny uke.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett