fredag 9. november 2012

For ein 5'ar..

....fekk denne nusselege bambien bli med meg heim. Eg fann den på Gjenbruken i går, og sjølv om den manglar eit auge så klarte eg ikkje motstå den. Bambien har fått litt ekstra pynt av meg ; ein hekla blome med ein gamal knapp. Planen var å bruka den til julepynt, men eg er jammen ikkje sikker. Eg er reint forelska i den der den står så fint og blunkar til meg i vindauget...

2 kommentarer:

  1. Jeg hadde garantert gått forbi en enøyd bambi på brukt'n. Det er nærmest rørende at du klarte å gi den tilbake et verdig liv :)

    Liker forøvrig veldig godt pungene du lager. Sabla kreativ du er!

    SvarSlett
  2. Vet du hva, den bambien din representerer et av de fineste juleminnene mine fra barndommen :) Mamma hadde to slike, og de hadde fast plass i den ene vinduskarmen hver jul da jeg var lita. Jeg elsket de! :D Og spesielt gullpynten og øynene, faktisk så mye at jeg plukket av øynene og fløyelen under. Så nå er de både uten øyne og uten fløyel der øynene skulle ha vært... Da mamma hadde en opprydning i julepynten for et par år siden, var det rett før disse havnet i søpla, men nå ligger de i stedet i julepynten min. ;) Pene er de ikke lenger, men for meg er de et symbol på mange gode juleminner, og om noen uker skal de opp i vinduskarmen hos meg. :) Ha en fin uke!

    SvarSlett