torsdag 3. mars 2011

Noko attåt


Blogglandia er stort, og det er mykje inspirasjon å hente. Eg har funne meg eit lite knippe matblogger eg både titt og ofte er innom.
Trines Matblogg kunne i juletider freista med Appelsinbiscotti. Ikkje at eg baka desse til jul då...
Vel, eg fulgte oppskrifta frå bloggen, men sløyfa den kvite sjokoladen då eg ikkje hadde det i hus..
Og som Trine skriv - oppbevar i tett boks, så lengje det varer... Nydeleg til både kaffi og te!
Siri

6 kommentarer:

  1. Ser at det er flere som har blogget om disse, så jeg tror jeg må prøve meg på disse. De ser jo veldig gode ut, så får vi se om de smaker like godt når jeg er ferdig med de. Jeg har sett at noen har oppbevart de på Norgesglass, som gjorde det dekorativt i tillegg..

    Ha en finfin kveld!

    Klem

    SvarSlett
  2. De så utrolig gode ut, kan nok hende det blir noen sånne til kaffe- og helgekos her. Og så ser de jo fine ut i tillegg! Takk for inspirasjonen!

    SvarSlett
  3. Spennande!
    Tenk på alt som faktisk er laga og kan bli laga..

    Må kanskje prøvast ein dag!

    SvarSlett
  4. Namnamnam, om jeg ikke hadde lyst på noe godt fra før, så fikk jeg det i hvertfall nå!

    SvarSlett
  5. Biscotti har jeg også prøvd meg på - kjempegodt.

    SvarSlett