søndag 20. mars 2011

Har overskot av stoff

Eg er for tida i eit ryddemodus, og denne gongen har eg kome fram til kassar, korger og kister med stoff... Sidan eg ikkje med det aller fyrste kjem til å ha tid til å bruka alt, har eg samla saman eit utval av både nye og retro stoff i to posar. Her er både store og små bitar samla, og kanhende det er av interresse og du har lyst å gjer eit bytte med meg?
Pose nummer 1.

Pose nummer 2.
Siri6 kommentarer:

 1. Mange flott stoffer ser det ut som... :O)
  Jeg har så mye stoffer selv, men det er sikkert noen som vil gjøre en byttehandle med deg!

  Så mye fint du har laget!

  SvarSlett
 2. Altfor mye stoff her i huset også.. Akkurat nå jakte æ på en bit Mummi stoff som æ skal bruke til å sy "ruskepose". Umulig å finne på nett butikker, du har ikkje en halvmeter liggende? klem

  SvarSlett
 3. Desverre har eg ikkje Mummi-stoff. I desse to posane ligg det, blandt anna, Toy Story-stoff og Postmann Pat-stoff.. Eg har òg lagt oppi eit par broderi som kan vera flott innslag i puter eller vesker..

  SvarSlett
 4. Kjekt å rydde litt!! Eg er berre i strikkemodus for tida. ;)

  SvarSlett
 5. Rydding avdekker så mangt. Hadde jeg vært symenneske skulle jeg gjerne ha gjort en byttehandel med deg. Du får sikkert mange svar fra driftige sjeler.

  Klem

  SvarSlett
 6. Hm, spennende dette du... Jeg er veldig retro og har både gutt og jente, så klær er det som blir sydd her i huset.. Spent på de posene dine du. Et bytte hadde vært spennende. Vi kan jo ta detaljer på mail...

  SvarSlett