søndag 8. februar 2015

Hekla babyteppe

 

P1252333

Det er utruleg kor mykje garn som kan gøyma seg i skåp og skuffer. Og kor lite ein treng å leita etter det om ein berre opnar desse….

Her har eg iallefall fått brukt opp noko av dette garnet. Det var meint til heilt andre ting i si tid, men fekk eit anna ‘liv’ no. Tove, PT2 og Ullteppegarn – 5 nøster i alt, kan eg tenkja meg. Ei heklenål nr 3,5 og ein del stavar og luftmasker seinare, så har det blitt til eit babyteppe. Ca 60 x 80 cm, ublokka. I somar kjem ein liten knall til verda, og då kan det vel vere kjekt med litt ull å sprelle under?

Forresten… sprelle – på jærsk seier me spratla.. hehe

Eg har òg nettopp strikka ein enkel dokkevest, og fått brukt opp meir restegarn. Skal sjå at eg snart kan ‘lura’ meg innom garnutsalget til SandnesGarn eller Gjestal, og kjøpa med meg ein pose eller to med garn, utan at min kjære ser rart på meg. For eg HAR tross alt fått brukt litt garn i det siste…

Til sist sender eg ut ønskjer om ein fin sundag, same korleis vèret er der du er.

Siri

4 kommentarer:

 1. Samme her, og teppet ditt var flott, helt i vinden nå ! Klem fra Beth

  SvarSlett
 2. He he, ja, det er utrolig hvor mye såkalt restegarn som kan dukke opp. Flott teppe.

  SvarSlett
 3. Hei Siri! Det er godt å få brukt opp litt restegarn, og teppet ble jo kjempeflott! Nydelige farger!

  Takk for hyggelig kommentar hos meg! Ja, barnebarnet er storfornøyd over egenstrikket Skappel-genser, og jeg synes hun har vært så tålmodig og flink! Ønsker deg en fin, ny uke! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett