søndag 17. mars 2013

Fugleparken

005

Nyleg tok eg med meg min kjære og prinsessa til Nærbø, omlag 2 mil herifrå, og fugleparken der. Det var fyrste gong dei var der, og sjølv har eg ikkje vore der sidan minsteguten min var liten.

006

 

 

Fugleparken er ein fredeleg plett, og fuglane går fritt der inne og rotar litt på bakken etter noko å ete. Eg hadde laga til ein brødpose, så mat skulle dei få.

007

Her er haner, høner, kalkun, påfugl, perlehøns, gjess og ender. Ingen er særleg redde menneske, så dei vandrar lett rundt føtene dine der du går gjennom parken.

 

009

 

Endene kom vaggande etter oss der me gjekk, for dei visste nok at det var noko godt i posen. Prinsessa vart heller litt skeptisk, og skulle nok helst sett at dei var litt meir på avstand. Men tilbake, det ville ho allereie etter me kom heim….

Siri

2 kommentarer:

 1. For en koselig ting å gjøre sammen og kjekt for prinsessa å oppleve. Og ikke minst en god idè for andre. Vi har faktisk en liten dyrepark i nærheten når jeg tenker meg om....:)
  Fin søndag til deg!
  Anette

  SvarSlett
 2. Har hørt om mange måter å få nye følgere til bloggen sin..men denne var litt drøy! Lokke med matsmuler!!? Trodde man hadde gi borter til sånt, hi, hi.
  Men helt seriøst: For en koselig ting å gjøre sammen ;o)
  Klem

  SvarSlett