onsdag 5. september 2012

Ikkje heilt ønska..

For ei lita veke sidan fekk me kjelleren full av vatn. Forfærdeleg lyd å vakna til midt på natta; at det renn ein liten foss inn gjennom kjellerdøra, og så oppdaga at me kan ikkje anna gjera enn å venta på at det skal gje seg...
Eg hadde andre ting å tenkja på enn å ta bilete av galskapen, men det er enkelt å setja opp ei liste på kva som gjekk tapt.

~ garnlageret mitt, som byrja bli akseptabelt stort
~ Hobbybøker og oppskriftshefter
~ seng
~ kister
~ 2 pc'er
~ gitarer, forsterkere og andre dibeduttar som min kjære har ein del av
~ fryseboks
~ fotoalbumar

i tillegg var det ganske mykje som måtte vaskast og rensast.
Så kan eg jo nemna at 2 rom må få nye golv og vegger...

Så no står kjellaren 'på hovudet', og eg har funne nokre garnrestar som eg kan få strikka nokre tøfler utav.

Siri

9 kommentarer:

 1. Oh no! Stakkars dere. Dette høres veldig, veldig kjipt ut. Håper dere kommer greit ut av det forsikringsmessig, og at det ikke var uerstattelige bilder i de albumene... (Vi er så paranoide at vi lagrer harddisker med familiebilder i huset hos noen andre - tør ikke ha alt på ett sted.)
  Lykke til med alt!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 2. Garnet(viktigst?he he) kan vel alltids vaskes og nøstes, eller er det helt umulig? Men alt det andre, fotoalbum, pc med bilder utstyr og lignende er selvsagt sårt å miste. Lykke til med jobben med å restaurere kjelleren. Håper det blir første og siste gang.
  Mvh Kristin

  SvarSlett
 3. Føler med dere:=( Og velkommen etter:=( Forferdelig kjedelig når sånn skjer. Men når første sjokket har gitt seg kan en glede seg over ny kjeller?! Vi har gått i gang med innkjøp av verktøy og materialer og er i full gang med gjenoppbygging i vår kjeller. Nå gleder jeg meg litt:=)
  Lykke til!

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Huff huff huff. Trasige greier. Lykke til med opprydding, rehabiliteringen av kjelleren og ikke minst: reetablering av nytt garnlager (kan vel kanskje forhåpentligvis bli både spennende og morsomt).

  SvarSlett
 6. Stakkars Siri ;o(. Håper mest av alt at du klarer å berge bilder fra fotoalbum, og har back up på slikt.. Hvis ikkje alt ligger inne på de PC-ne som ofret livet i et tappert forsøk på å berge kjelleren.. Klem og varme tanker

  SvarSlett
 7. Nei, så utruleg kjedeleg! Håpar de klarte å berge bilete og slikt for det meste anna er vel gjerne ting som ein kan få tak i. Lykke til med opprydding og rehabilitering (det er eit stort arbeid) og med nytt garnlager etterkvart.

  SvarSlett
 8. Å guri dere har vært uheldige.Håpe åssa at dere har klart å berge bildene.Bilder er uerstattelige.

  SvarSlett
 9. Å guri dere har vært uheldige.Håpe åssa at dere har klart å berge bildene.Bilder er uerstattelige.

  SvarSlett