tirsdag 9. august 2011

Har du sett...?!

Noreg har mykje å by på, det har eg aldri vore i tvil om.

Men då eg iløpet av sommaren hadde ein køyretur opp Hardanger og vidare, fekk eg meg ein gledeleg overraskelse når eg kom ut av ein tunnel og opp vegen langs Eidfjord.
Trea langs vegen var pynta i finaste handarbeid! Synd bileta vart litt mørke, for her er det snakk om friske, fine fargar. Nærbiletet viser litt detaljer også...Her ser du trea på rekkje og rad; det eine finare enn det andre..

Må seie eg vart inspirert av dette, og planen framover er å strikke og hekle 'trekk' til lyktestolpane langs eigedomen min...

Må ta med biletet av Folgefonn òg - minstemann vart litt snurt i fjor då det var for dårleg vèr til å sjå Folgefonna. Denne sommaren fekk han ønskje oppfyldt. Onkelen hans hadde sagt at 'tenk om det finnes dinosaurar under fonna, det er jo ingen som veit'...


No nærmar det seg bryllup her i heimen, og eg bør nok gjer ein innsats snart..


Siri
10 kommentarer:

 1. Nei så stilig! Tru om jeg klarer å overbevise damene i nabolaget at dette er noe vi også burde hive oss på? (hehe)
  Annelie

  SvarSlett
 2. Nå ble jeg faktisk minnet på at jeg har sett disse trærne avbildet en gang før, men jeg husker ikke hvor det var. De er utrolig vakre, og det skal bli gøy å se hva du finner på av dekorative ting.

  Hardanger er et vakkert sted.

  Klem

  SvarSlett
 3. Hvis du googler Eidfjord og strikke til trær, så kommer det opp mange treff. Damene der er driftige. Du har sikkert kjørt forbi meg du da, i ferien din.

  SvarSlett
 4. Artig! Mulig jeg burde ha gjort noe av det samme med stolpe på vei ned til meg!! Takker igjen for gaven jeg fikk,kjempe fin:)Kommer snart på bloggen også;)

  SvarSlett
 5. Så kuult! Jeg har hørt om dette, men ikke sett det. Morsomt! :)

  SvarSlett
 6. Vi kjørte gjennom Eidfjord to ganger i forrige uke, og da fikk jeg studert trærne litt ekstra. Morsomt påfunn.

  SvarSlett
 7. Så artig og annleis..

  Lykke til med førebuinga♥

  SvarSlett
 8. Fantastisk stilig, og så varm og god trea skal få være til vinters :O)
  Vi har en sykkel som er strikka inn her i byen til pynt uetnfor garnbutikken!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 9. wow! Synes sånt er både facinerende, snålt,flott pent og merkelig samtidig. Tenker at himmel tenk å bruke tid på det der samtidig som jeg begynner å klø i strikkefingrene.

  Men det er jo flott da!
  Og litt merkelig;-D

  SvarSlett