tirsdag 7. desember 2010

Planer for helga


Eg har allereie nokre små, kjekke planer for helga som kjem. Vel er det ikkje Luciadagen i helga, men eg har lyst å baka lussekatter, lage varm sjokolade og kosa meg ilag med to kjekke gutar på isen.
Sidan eg ikkje har baka Lussekatter sidan eg gjekk på Speideren for utallige år attende har eg søkt meg litt rundt på nett, og fann denne oppskrifta hjå Tine.
Om veret skulle koma til å slå om innan helga, så kan me kosa oss innandørs også. Trur nok eg skal pakka med meg nokre brettspel i tilfelle. Ja, det blir nok ei koseleg helg på Bokn, tenkjer eg...
Siri

4 kommentarer:

 1. Så koseleg! Ser ut til at du går ei kjekk helg i møte. Kjekt å bruke tida til slike koselege ting i lag med barna. Ønskjer deg ei fin veke og ei flott helg når den kjem.

  SvarSlett
 2. Så koseleg. Og så er det så godt å lese så god nynorsk i bloggen din. Eigentleg burde eg skrive nynorsk eg og, men det vert liksom ikkje noko av.....
  God bakst i helga, me skal bake me og, grunna ein liten gut me har som vert heile 5 år på laurdag.

  SvarSlett
 3. Så koselig, Siri :o)
  Deilig med ferske lusseboller! Har ikke kikket på oppskriften, men et godt tips er å ha i ca 2-3 dl kesam, da blir de ikke så tørre!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 4. Lykke til med bakingen! Koselig at du la deg til som følger i kokeboka mi :) Det kommer flere oppskrifter med tid og stunder!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett