mandag 16. august 2010

Noko for deg?

Etter mange diskusjonar med meg sjølv har eg kome fram til at det er på tide med ei opprydding i nokre av hobbyane mine. Når ein går på arbeid heile vekene vert det lite tid til overs til alt eg har lyst til..
I fyrste omgang tenkjer eg på å kvitte meg med dei fleste kakeformene mine. Eg får heller velja ut eit par eg trur kjem til å verta brukte i framtida.
Her er eit lite utval med former, og skulle det vera av interresse er det berre å gje ei melding. Det er Wilton-former, og eg tenkte meg ein liten hundrelapp for kvar. Eg er òg open for ein change-away om det er aktuelt...

Siri3 kommentarer:

 1. Flotte former. Eg har nokre av desse eg og som eg aldri har brukt. Det er lurt, om ikkje litt trist, rydde opp litt av og til, men jammen meg ikkje enkelt. Lykke til.

  SvarSlett
 2. Disse var morsomme, jammen synd at jeg ikke er noe til baker :o/
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 3. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

  SvarSlett