fredag 22. januar 2010

Stilling ledig?


Eg viser til Dykkar annonse og søkjer med dette stillingen. Eg er blid og omgjengeleg....
Bedriften eg er ansatt i er under omstilling. Og i dag fekk eg vite at eg ikkje kjem til å ha arbeid der etter somaren. Mykje overtid skal jobbes innan den tid, men det vert nok med blanda følelser eg kjem til å gå overtida.
Tida er inne for eit nytt kapittel, og eg har ikkje heilt klart å gjer meg opp ei meining om korleis eg kjem til å møta det. Er det kanskje no eg er så stor at eg skal vite kva eg vil verta? Og korleis skal eg selja meg sjølve? Litt meir presentabel enn klovnen på dette biletet iallefall, om det ikkje er jobb i barnehage eg søkjer då...
Ein ting er sikkert; eg går tida i møte i spenning...
Siri

12 kommentarer:

 1. Det blir nok litt av en overgang, ønsker deg masse lykke til! Håper du finner ut av hva du kan og vil gjøre. Det finnes som regel muligheter, selv om du kanskje ikke ser dem nå. Det kan også bli til det bedre! Er gift med en som måtte ut av gammel jobb, gikk på attføring og tok ny utdanning etterpå - i godt voksen alder - og han kjempetrives i ny jobb! Stor klem fra meg!

  SvarSlett
 2. Så kjedelig å høre hvis du har trivdes der du jobber. Men det kan jo også være en ny mulighet for noe helt nytt. En spennende tid du har i møte. Lykke til videre. Klem

  SvarSlett
 3. Lykke til med ny jobbsøknad.
  Jeg har også byttet jobb fra en jeg hadde hatt i mange år og over i en helt annen bransje i voksen alder....fordi jeg måtte av helsemessige årsaker, og for meg har det funket veldig fint, selv om jeg gruet meg og så ganske så motløst på det hele i begynnelsen.
  Men vi jenter er tilpasningsdyktige,,,,,så stå på.
  Dette greier du,,,,kanskje det dukker opp noe du aldri hadde regnet med.
  Ha en fin helg.
  Klem Anne

  SvarSlett
 4. Hei.

  Jeg ser du har kastet deg med i konkurransen, og det var hyggelig. Skal se nærmere på de flotte strikkearbeidene dine litt senere.

  Legg deg til i blogglisten min - det er så gøy med nye bloggevenner.

  Kjekt at du likte smykkene.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 5. Lykke til med jobb-søking, skal nok se at det dukker opp noe for deg. Nå synes jeg du var søt på klovnebildet, som du kalte det, og sjarm kommer man jo langt med...
  Ha en finfin lørdag.

  SvarSlett
 6. Hahahaha, skulle ikke le - for det er absolutt ikke noen ønskesituasjon du har havnet i da. Men du minnet meg sååå om denne SUPERNANNY på TV`n. Så kanskje DET kunne være en ide......
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 7. Hei Siri, og gratulerer som vinner av konkurransen. Håper dette kan være en fin oppmuntring i jobbsøkingen.

  Som jeg har skrevet i bloggen min, kan du begynne med å velge farge og modell og så tar vi tingene etter hvert.

  Klem, Astrid

  SvarSlett
 8. Du er så god! det går så bra! Alt ordnar seg for snille jenter (dine ord :) klem

  SvarSlett
 9. hehe
  Maiken, kjære vene, takk skal du ha! Men som ein nabo lenger nede i gata her svara; det ordnar seg for slemme gutar òg ;)
  klem

  SvarSlett
 10. Så hyggelig at du fant bloggen min og ble med på giveaway. Håper at det ordner seg på jobbfronten. Ser det er du som vant smykke hos Astrid. Gratulerer!

  SvarSlett
 11. Håper du finn jobbem du kan tenke deg. Spennende er det og helt sikkert frustrerende.

  Anda jeg fikset opp var nok akuratt lik den du har med blå plastøyne som var plukket bort, og rosa skjerf og lue, men de ble kastet nå, og erstattet med blonde :o)
  Ha en fin søndag, og lykke til med jobbsøknader

  SvarSlett