Nå er det ikke mange dagene igjen til selveste julaften.
Jeg tenker det pågår juleforberedelser på forskjellig vis i de fleste hjem nå
- noen mer hektiske enn andre, men alle med sine egne tradisjoner.
Risnøtter er en av de tradisjonsrike julekakene som kommer i boks i mitt hjem. Oppskriften på disse finner du HER.
Denne gangen har jeg brukt litt mindre puffet ris, noe jeg tror vil glede noen store guttehjerter :)
I julen gjør jeg meg også litt mer flid i matlagingen enn til hverdags, og koker god kraft av kraftbein og noen grønsaker, som skal brukes i julens brune sauser.
Det er jo slettes ikke mye arbeid å koke sin egen kjøttkraft, det tar bare litt tid...
Litt god spekemat blir også servert, og vi har handlet fårepølse på Søya, en gårdsbutikk i nærheten. Her har vi også kjøpt årets pinnekjøtt. Spekemat og kjøtt er laget av Jernaldersau, som har mindre fett og MYE god smak ♥
Nylig var jeg på tur hos en liten venninne på 5 år i Fredrikstad. Vi koste oss med blant annet baking og pynting av pepperkakehus.
Huset bærer preg av et kræsj under bygging, men et hus trenger jo god ventilasjon ;)
Julegavehandel og julegaveønsker kommer man heller ikke unna. Denne sjarmerende bukken står på min ønskeliste. Håndlaget og unik.
Siri
Hei Siri!
SvarSlettHerlig med risbollar.
No har den flotte Julepynten eg fekk med deg i fjor kome på treet :-)
God Julehøgtid!
Klem
Så mykje godt du lagar. Ynskjer deg ei god jul :)
SvarSlettHerlige du lager, det ser veldig godt. Jeg forberedelser også
SvarSlettog alt ferdig snart :-))) Gleder meg. Familien kommer sammen.
Ønsker deg og dine stålend god jul. Stor klem fra Viola