tirsdag 27. august 2013

Dette vil eg gjere meir ♥

 

P8242245

 

Eg har ikkje vore så altfor ivrig på bloggefronten dei siste par månadane. Det er ikkje det same som at eg ikkje er utan noko å gjere; tvert imot…

Endeleg har eg teke mot til meg og handla inn mønster og stoff, for å prøve meg på syfronten. Det er prinsessa som er prøvekaninen, og ho står meir enn gjerne modell for meg med det ferdige resultat ~ Ballongbukse.

Den er sydd av stretch-velour, og får passe god tyngde nede i beina. Prinsessa lo og kosa seg då ho fekk buksa på, sa den er god og varm, og dansa lykkeleg avgårde på skulen i dag, med ny ballongbukse på seg. Namnet på buksa var nok mest like stas som buksa i seg sjølv.

Eg har meir stoff liggjande, klar for ei ny ballongbukse; denne gong i bomullsstoff. Eg er glad for at ei god veninde lokka meg til å ta turen innom Stoff & Stil i Stavanger ♥

Siri

5 kommentarer:

 1. Så stilig bukse og veldig gøy at buksa ble så godt mottat av jenta de!:) Jeg syr også slike bukser, men dropper å sy strikken inn i bretten. Blir altfor komplisert for meg.

  Kos deg videre med syinga! :)

  SvarSlett
 2. Så gøy, den ble kjempefin! Og kjekt når ungene også liker det, da blir en jo litt inspirert. Gleder meg til å se hva du kommer til å trylle fram etterhvert :)
  Ønsker dere en fin dag!
  Anette

  SvarSlett