tirsdag 21. juli 2009

Å pynta heimenMinsteguten og eg har nyleg kome heim frå ferie. Me hadde ein tur me vil hugsa ei stund. Å øvenatta i ein lavvo er eksotisk og koseleg, men med mykje regn er det ikkje mykje me kunne finna på å gjere. Så me tende bål i gruva, og grilla pølser på spidd, og kosa oss i varmen og knitringa frå bålet.Lavvoen tilhøyrde Brokkestøylen, ein støyl kor ein kan setja seg ned og få kjøpt kaffi og diverse små, både varme og kalde rettar. Det er òg lagt opp aktivitetar for ungar, og stell av dyr.Like ved inngangen hang det ein nydeleg krans på veggen. Og sjølv om kransen var fin i utgangspunktet, hadde naturen pynta han endå meir. På toppen av kransen var eit fuglereir med tre fuglungar, og foreldra hadde det travelt heile dagen med å fø dei.

2 kommentarer:

 1. Hei på deg!

  For en skjønn blogg du har...her var det koselig å være:)

  Du har laget en sånn fin krans...
  Høres ut som dere to har hatt en flott liten ferietur. Kjekt for en gutt å være med mammaen sin på en sånn spesiell og spennende tur, den vil nok bli husket ja...

  En sånn kreativ jente som deg vil jeg selvsagt følge. Legger deg til listen min i løpet av kvelden...skal bare spise middag først:)

  Stor sommerklem fra meg

  SvarSlett
 2. Fant den fine bloggen din via Josefine! Her kommer jeg innom igjen for dette var en inspirerende blogg, likte veldig godt nostalgi innlegget ditt :)

  Ønsker deg deilige sommerdager,

  klem fra Vibeke

  PS: NYDELIG blomsterpotte du har basilikumen din i!

  SvarSlett