torsdag 8. april 2010

'Hekta' på give away...?!


Rundt om i o' store Blogglandia finnes så utruleg mange kreative bloggdamer. Eg kjem stadig inn på bloggar som får meg til å gøyma tida heilt..
Og mange av desse flotte bloggdamene har give away's både titt og ofte. Dette er mest som lykkeposar for meg - noko eg heilt frå eg var liten av ikkje har klart å motstå...
Eg meldar meg på, og kryssar fingrane for at eg kan vera den heldige.
I mars var eg heldig - og i dag kunne eg henta denne nydelege boksen på posten. Den har reist heilt frå Danmark, og det er Trine med bloggen 'Søhesten' som har laga den. Ho har ein flott blogg som du gjerne må innom. Tusen, hjarteleg takk, Trine, for ein vidunderleg boks!
No er det ikkje mange dagane til eg skal trekkja min give away, og det er ennå rom for fleire. Meld deg gjerne på her..

Straks skal eg på jobb - siste dag/kveld før eg tek helg, så eg ynskjer deg ein fortsatt fin dag, og takk for at du kikkar innom!

Siri

4 kommentarer:

 1. Hei, og takk for koselig kommentar. Nålebinding er ikke noe som ligner på hakking. Det er en teknikk som ble mye brukt i vikingiden og var før strikking. Man bruker en nål og binder plaggene. :-)

  Sissel

  SvarSlett
 2. Så fiin eske, alltid kjekt å få ting i posten :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med den nydelige esken. Alltid hyggelig med overraskelse i posten.

  Håper jeg kan ha litt flaks når det gjelder give aways.

  Klem

  SvarSlett
 4. Så hyggelig med en slik gave i posten.

  At du har tenkt på meg i din tur på brukthandel syns jeg da hørtes alt for mye ut :-), men utrolig hyggelig. Finner ikke at du har noen link til eposten din her eller på profilen din. Du kan jo sende meg en mail, så svarer jeg igjen. turidhf@online.no

  Stor klem og god jobbekveld.

  SvarSlett